Monday, December 8, 2008

Pluggpaus o julstämning...

Flög i golvet i lördags, landade på knäet och lyckades fix mig en extra knäskål, stor som en pingisboll. Ont som ett helvete men jag tyckte bara man kunde skratta åt eländet. Kära moster som är sjuksyrra tog dock fram stora bandaget o lindade, mycket snyggt till klänning o pumps;) Nu har kulan dock flutit ut i ett härligt blåmärke, som inte vill synas på bild. Bara för att man redan har ont lyckas man ju såklart slå i knäskitet i bordsben, skåp o allt som kan tänkas få en att skrika o dra några väl valda ord. Ikväll är det boxning o blåmärkeskvoten skall fyllas på, GOTT E D!!!
Själva pluggandet är förbenat tråkigt men den här lilla filuren gör det helt klart lättare o man sitter här o ler för sig själv=)

Bilderna snurrar som de själv vill men med denna söta externa hårddisk som Davisd köpte är alla mina tusentals bilder iaf på säker plats. Lila så klart=)


Det är ju faktiskt snart jul. Julradio.se spelar hela dagen o julklappsångesten börjar nå maximala kokpunkten.... vad sjutton ska man köpa till sina älsklingar??








No comments: